Wij werken met verschillende merken:


De dynamiek van het Huis Sothys is gebaseerd op haar vermogen om trouw te blijven aan zichzelf en tegelijkertijd nieuwe oplossingen te bieden in de veranderende wereld van schoonheid. In al onze innovaties streven we het idee na van verantwoorde schoonheid, met respect voor de huid en het milieu.Wanneer producten van Dermalogica in aanraking komen met de huid, gebeurt er iets bijzonders. Een gezonde, mooie huid, krijgt dan een andere betekenis. Dermalogica is niet voor niets wereldwijd de eerste keus van professionele schoonheidsspecialisten. Waarom? Omdat Dermalogica zich al ruim 30 jaar met hart en ziel wijdt aan educatie, onderzoek en professioneel advies. Dermalogica streeft altijd naar een gezonde en mooie huid voor iedereen.
Toskani bevat een breed assortiment aan thuisproducten die is samengesteld met hoogwaardige ingrediënten die werken op huidverbetering. De thuisproducten zijn een aanvulling op behandelingen die worden uitgevoerd in professionele centra. Alle producten zijn op basis van peptiden, liposomen en hyaluronzuur.

Dr. Renaud is naast dokter ook een dermatoloog en heeft zijn leven gewijd aan zijn passie voor de rijkdom van de natuur en de schoonheid van vrouwen - in zijn ogen het meest waardevolle van allemaal.

Door de euforiserende bestanddelen, een exclusief brevet met bewezen doeltreffendheid: phyto endorfines zorgen voor een stralende huid. Dit exclusief brevet, aanwezig in alle Dr Renaud producten, doet uw huid stralen van geluk.


Elke lijn is gebaseerd op een specifieke bloem, groente of vrucht, die beantwoordt aan de behoefte van de huid: de verfrissende Framboos, het kalmerend Azuleen, de zuiverende Limoen...

Instagram